Dette bliver markant vanskeligere, når du kommer tættere på dit mål, da nogle genstande, du skal samle, befinder sig i områder fulde af hørefælder, som ikke er så indlysende i starten. Du skal også være meget forbeholdt dit våben, fordi noget så simpelt som at tegne din jakke kunne advare andre spillere om din tilstedeværelse.

Hver gang en skyde bryder ud, medmindre du er involveret, ved du ikke nøjagtigt, hvem der levede eller døde, som sådan er der ingen indikator på skærmen, der fortæller os, hvem der dræbte hvem. Disse konfrontationer er især farlige i nærheden af ​​monsterets læder, fordi der ud over at henlede opmærksomheden fra nærliggende skabninger er en stor mulighed for at advare en af ​​de tre hovedmonstre, og så er det mest sandsynligt, at du ikke længere overlever dette møde .

Meget potentiale, lidt indhold

score-78 HUNT: Showdown da uden tvivl et spil for alle adrenalinelskere. Det er en titel, der konstant kræver din opmærksomhed, og som på ingen tid giver dig mulighed for at fjerne øjnene fra skærmen. Hvert spil føles unikt og følelsen af ​​altid at blive set dine fjender holder dig på kanten af ​​dit sæde og forventer ankomsten af ​​et monster eller spiller.

Det er nemt at se, hvordan dens mere hardcore-mekanik kan afsætte et afslappet publikum, for selv om det er sandt, at Permadeath-tilstanden er noget, som vi ikke alle kan lide, fungerer Crytek-formålet med at implementere det her meget godt og resulterede i en vanedannende formel, der får dig til at vende tilbage til mere hver gang du dør.

Desværre har spillet meget lidt indhold indtil videre. Uden tvivl er dette en titel, der vil modtage en enorm mængde support efter lancering, der tilføjer nye spiltilstande, våben og endda monstre. Hvis du er fan af rædsel og skyderi generelt, kan jeg varmt anbefale HUNT: Showdown.

Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download lava firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
Share
Tweet
Pin
0 Shares

Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Acceptere Læs mere.

Fortrolighedspolitik