OnePlus 11 med oplader på 100 W. Premieren på smartphonen er tæt på

Bemærk: Følgende artikel vil hjælpe dig med: OnePlus 11 med oplader på 100 W. Premieren på smartphonen er tæt på

OnePlus 11 er en smartphone, hvis premiere nærmer sig med hastige skridt. Telefonen blev opdaget på et af de kinesiske kontorers hjemmeside. Der er oplysninger om, at opladeren til denne model vil tilbyde en effekt på 100 W. Debuten af ​​OnePlus 11-smartphonen skal finde sted i denne måned eller første kvartal.

OnePlus 11 er en smartphone, der snart vil blive præsenteret. Telefonen har været genstand for lækager i lang tid. Enheden er certificeret, hvilket bringer den tættere på markedsdebuten. Det blev set på hjemmesiden for det kinesiske 3C-kontor. Der er information relateret til opladeren.

OnePlus 11 100W oplader

Hjemmesiden for 3C-kontoret, hvor OnePlus 11 blev certificeret, afslører, at opladeren til telefonen har en effekt på 100 W. Dens parametre er 11 A og 9,1 V. Oplysninger herom er optrådt i rygter før. Nu har vi hårde beviser for at bekræfte dem.

OnePlus 11s oplader er hurtig, men ikke den hurtigste

OnePlus 11 giver dig mulighed for hurtigt at oplade batteriet. Det er dog ikke den hurtigste oplader på markedet. Der er bedre løsninger. Rekordindehaveren i denne henseende er Redmi Note 12 Pro Plus, som understøtter 210 W opladning. Til gengæld er Realme GT Neo på vej 5hvor den skal være på hele 240 W. I dette tilfælde skal en fuld opladning kun tage et par minutter.

Læs også: De bedste tips og tricks til Spotify-appen

kilde

Relaterede Artikler

Back to top button