OnePlus 11 med udgivelsesdato. Debuten er tæt på

Bemærk: Følgende artikel vil hjælpe dig med: OnePlus 11 med udgivelsesdato. Debuten er tæt på

OnePlus 11 er en smartphone, hvis annoncering er tæt på. Mærket brød tavsheden, og udgivelsesdatoen blev annonceret. Telefonen præsenteres om et par dage. Lad os se enheden senere på ugen. Hvem ved, måske bliver OnePlus 11 ikke den eneste nyhed, som den kinesiske producent vil præsentere den dag.

OnePlus 11 er en smartphone, der har været genstand for mange lækager. Tidligere rygter havde allerede sagt, at hans annoncering ville finde sted senere på måneden. Nu er den officielle udgivelsesdato i Kina blevet offentliggjort. Debuten er tæt på og finder sted senere på ugen.

OnePlus 11 udgivelsesdato

Udgivelsesdatoen for OnePlus 11 er den 17. december. Denne dato blev angivet på teaseren af ​​producenten, selvom det endnu ikke er blevet bekræftet, hvad ovenstående udtryk refererer til. Vi kan dog gætte på, at dette er mærkets seneste flagskib. Selvom det kan vise sig anderledes, og det er værd at huske på.

OnePlus 11 udgivelsesdato for Kina for nu

Lad os huske, at datoen den 17. december vedrører premieren på OnePlus 11-modellen i Kina, hvor salget formentlig starter kort efter konferencen. Vi vil vente længere på tilgængelighed i Europa. Formentlig indtil første kvartal af 2023. Der er ikke andet at gøre end at vente på mere information. Snart vil vi kende alle detaljer relateret til den nye telefon.

Læs også: De bedste tips og tricks til Spotify-appen

kilde

Relaterede Artikler

Back to top button