Oppo Find X6 poserer på gengivelsen. Sådan ser kameraet ud

Bemærk: Følgende artikel vil hjælpe dig med: Oppo Find X6 poserer på gengivelsen. Sådan ser kameraet ud

Oppo Find X6 er en smartphone, hvis premiere skal finde sted i første kvartal af 2023. I mellemtiden lækket en gengivelse fra producentens pressemateriale til netværket. Det afslører for os bagsiden af ​​huset, hvor kameraet er placeret. Lad os se, hvilke ændringer mærket vil introducere i Oppo Find X6 i denne henseende.

Oppo Find X6 er en smartphone, der har lækket i lang tid. Vi ved, at dens premiere skal finde sted i første kvartal af 2023. I mellemtiden, et par uger før debuten, blev en pressegengivelse lækket online. På den har vi mulighed for at se, hvordan telefonens kamera ser ud.

Oppo Find X6 prisspecifikation kameragengivelse

En gengivelse af Oppo Find X6-modellen afslører et kamera, der er blevet redesignet. Vi kan se, at alle elementerne er placeret på en stor rektangulær ø med afrundede hjørner. Du kan se tre linser her, hvoraf den ene er periskop. Så lad os forvente en masse zoom-muligheder. Du kan også se LED-blitzen og Marisilicon-logoet.

Oppo Find X6-gengivelse afslører Hasselblad-logokamera

Vi ser også, at Oppo Find X6 har et kamera udviklet i samarbejde med Hasselblad. Hendes logo er også på kameraøen og er ret stort. Det ser ret godt ud, men vi overlader det til hver enkelt af jer at vurdere.

Læs også: De bedste systemtips og tricks Windows 11

kilde

Relaterede Artikler

Back to top button