Realme GT Neo 5 tæt. En smartphone-presse-gengivelse lækker

Bemærk: Følgende artikel vil hjælpe dig med: Realme GT Neo 5 tæt. En smartphone-presse-gengivelse lækker

Realme GT Neo 5 er en smartphone, hvis premiere finder sted i første kvartal af 2023. I mellemtiden er en pressegengivelse af telefonen lækket online, der afslører designet. På den kan vi se kameraet på smartphonen. Lad os se, hvordan Realme GT Neo ser ud 5 tæt på et par uger før premieren.

Realme GT Neo 5 er en smartphone, der har vist sig i lækager i lang tid. Den sidste af dem siger, at den vil få den hurtigste batteriopladning på markedet blandt telefoner. Nu, et par uger før debuten, har vi mulighed for at se den første pressegengivelse. Lad os tage et kig på ham.

Realme GT Neo 5 gengive smartphone

Realme GT Neo pressegengivelse 5 afslører for os udseendet fra bagsiden af ​​sagen. Vi ser, at kameraet har tre linser placeret på en rektangulær ø med afrundede hjørner. Så har vi to cirkler, hvoraf den første skjuler en linse, og den anden to. Du kan også se LED-blinklyset.

Realme GT Neo specifikationer 5 det skal være stærkt

Fuld teknisk specifikation af Realme GT Neo 5 er ikke kendt, men vi har allerede nogle oplysninger. Snapdragon-processoren skal placeres under huset 8 Gene 1+, det vil sige den tidligere SoC fra Qualcomm til Android flagskibe. Batteriet skal understøtte opladning med en effekt på op til 240 W. Vi forventer også en AMOLED-skærm med Full HD+ opløsning.

Læs også: De bedste tips og tricks til Spotify-appen

kilde

Relaterede Artikler

Back to top button