Sådan begrænses brugen af ​​apps og sociale netværk til ikke at spilde tid med din mobil

Hvis du normalt bliver distraheret med din mobiltelefon, indsamler vi i dag nogle af de bedste måder at begrænse brugen af ​​apps til voksne og børn. Hvis du vil have dine børn til at koncentrere sig om at lave hjemmearbejde, kan du blokere eller begrænse brugen Nu kommer skolen tilbage og september. I dag viser vi dig nogle meget interessante tip til alle.

For børn og unge er den bedste mulighed at satse på en applikation med forældrekontrol, der begrænser brugstimerne. Der er mange muligheder tilgængelige, og det tilrådes at reducere din brug af din mobil.

Alarmer til brug i sociale netværk

Instagram eller YouTube De har allerede brugsadvarsler for at begrænse den tid, du afsætter til disse applikationer og internettet, og du kan lægge meddelelser om at forlade det.

i Instagram, gå til din profil og klik på knappen helt til højre i bundlinjen for at få adgang til din profil. Tryk i øverste højre hjørne for at få adgang til de vandrette striber og gå til Indstillinger> Din aktivitet. Du vil se den tid, du har afsat til Instagam i de sidste syv dage. Hvis du klikker på barras Hver dag kender du det nøjagtige tidspunkt, du har afsat det. Derudover kan du placere alarmer, hvis du ikke ønsker at bruge mere tid. Gå til “Planlæg daglig påmindelse” e Instagram giver dig besked, når du er blevet tilsluttet i for mange timer.

YouTube advarer dig, hvis du har set videoer for længe. Gå til din ansøgning YouTube til Android og gå til Indstillinger> Generelt> Påmind mig om at tage en pause. Du kan vælge det ønskede tidspunkt: hvert 15. minut, hvert 30., hvert 60, hvert 90 eller hvert 180 minut. Når denne tid er gået, får du en alarm, der advarer dig om, at du er blevet tilsluttet applikationen for længe.

YouTube mørk

Kontroller brugen af ​​applikationer

QualityTime lader dig vide, i hvilke applikationer du spilder mere tid, ser du brugstidspunktet og antallet af gange, du åbner appen på telefonen. Du vil være i stand til at vide på hvilket tidspunkt, hvilke applikationer, du kan udvide for at se flere data i en bestemt proces, eller du kan oprette en bestemt historie til en bestemt applikation.

Ansøgningen QualityTime det er gratis og det er meget nyttigt, hvis du vil vide, på grund af hvad du spilder din tid, eller hvis du f.eks. vil overvåge, hvad dine børn bruger på deres tablet eller mobiltelefon. Det er et gratis program, der fungerer til Android-enheder og får spore brugen af ​​hver applikation på din mobil for at give dig data om, hvor meget du bruger hver enkelt, hvor meget tid du bruger på hver enkelt.

Blokerer brugen af ​​applikationer til børn

Der er nogle programmer til forældrekontrol, der giver dig mulighed for at blokere for brug hos børn. Skærmtid er en af ​​de mest anbefalede muligheder for at begrænse brugtidspunktet for specifikke applikationer til børn. Du kan blokere og deaktivere applikationer ved sengetid eller på hjemmearbejdetid. Derudover kan du vælge, hvad du vil blokere, og hvad ikke, og du behøver ikke at fjerne telefonen helt i løbet af det tidsrum. For eksempel, hvis du vil have dem til at konsultere lommeregner-applikationer eller ordbøger, mens de laver deres hjemmearbejde, kan du tillade dem, men blokerer for andre, såsom spil og sociale netværk.

Programmet styres fra fjernbetjening fra vores mobil, og du bliver nødt til at installere en app på børnenes mobil og en anden app på din mobiltelefon for at kontrollere den. Du kan også begrænse den samlede daglige brug, så de ikke bruger telefonen mere end to eller tre timer om dagen uanset hvad. Eller du kan blokere det på et bestemt tidspunkt, hvis de skal sove eller ignorere dig.

Fokuser og skab arbejdsmøder

Der er også meget nyttige applikationer til koncentrere og skabe arbejdsmøder. Du kan vælge ikke at bruge telefonen eller kun bruge visse værktøjer. Der er mange apps, der kontrollerer dette som Brain Focus eller Offtime-appen, som du kan se forklaret i det følgende link.

Relaterede Artikler

Back to top button