Sådan opretter du et mødelokale fra WhatsApp Web

Sidste april, midt i karantæne, blev der frigivet en opdatering til WhatsApp, der tillod gruppevideoopkald. Det tilladte naturligvis kun grupper af 4 mennesker samtidig. En noget absurd grænse, som andre tjenester langt overskred.

Men det er ikke den eneste ulempe. Hvad der virkelig generede mange af os var, at denne funktion det var kun tilgængeligt i sin smartphone-version.

Men takk Gud, alt dette er netop ændret fuldstændigt. Som vi allerede nævnte forleden i vores special om Facebook, hele økosystemet af Mark Zuckerbergs firmaapplikationer er integrering af Messenger Rooms-tjenesten blandt dens funktioner.

Den sidste, der kom med i bilen, har været webversionen af WhatsApp. De, der har åbnet applikationen fra deres computere i disse dage, vil have set, at funktionen “Rum” vises i rullemenuen (ikonet i form af et klip).

Dette betyder, at videoopkald allerede er tilgængelige, og ikke mindre end med grupper på op til 50 personer. Vil du vide, hvordan du indstiller et gruppevideoopkald med WhatsApp Web? Vi fortæller dig hvordan.

værelse

Trin til at oprette et mødelokale

Først og fremmest skal vi tage højde for, at værelserne ikke gør det er vært inden for WhatsApp Web, men i Facebook Budbringer. Fra WhatsApp kan vi kun konfigurere rummet, sende invitationer og derefter skifte til Messenger for at deltage i videochat. For at gøre dette skal vi gøre følgende:

  • Vi går ind i vores WhatsApp websession.
  • Vi åbner enhver chat, vi har til rådighed og klik på rullemenuen.
  • I de tilgængelige indstillinger vælger vi “Room” (det blå kameraikon i slutningen).
  • Dernæst vælger vi knappen “Gå til Messenger”.

  • automatisk, vi hopper til Messenger i en ny fane. Derefter vælger vi den konto, som vi vil betjene for at skabe rummet.
  • Når det er oprettet, kan vi det del søgefeltets url med nogen. Enhver bruger kan tilmelde sig, uanset om de har en Facebook eller ikke.
  • Endelig giver rumgrænsefladen os de typiske muligheder for denne type videoopkaldstjeneste: skærmdeling, video deaktivering, mikrofon lydløs …
MODTAG VORES NYHEDSBREV
Abonner for at modtage de seneste teknologienheder i din postkasse. Vi sender dig en enkelt e-mail om dagen med resuméet af nyhedsoverskrifterne, tip, sammenligninger, anmeldelser, der er offentliggjort på vores websteder.
Service, der tilbydes af Mailchimp

# optinforms-form5-name-field {display: none;}

Andre nyheder om … video, WhatsApp