Sådan redigeres videoer og oprettes animerede fotos direkte på Telegam

Det er måske ikke så udbredt som WhatsApp endnu, men Telegram fortsætter med at vinde brugere dag efter dag. Den velkendte messaging-applikation vinder ikke kun brugere, men også nye funktioner, som vi ikke finder i dens store rival. I sin seneste opdatering, der blev frigivet i går, kom vi over spændende nye funktioner som en videoredigerer, muligheden for at oprette animerede fotos eller forbedringer til GIF-panelet.

Det ny version af Telegram er 6.2 og det er allerede tilgængeligt både i Google Play Store og i App Store i Apple. Blandt de mest interessante nyheder om denne version har vi en ny Video Editor, der slutter sig til Photo Editor, som Telegram har haft siden 2015.

Redigering af videoer og animerede klistermærker

Med den nye Telegram-videoredigerer vil vi være i stand til det forbedrer automatisk kvaliteten af ​​vores videoer med to vandhaner. Vi kan også manuelt justere et dusin parametre, såsom lysstyrke eller mætning, indtil vi overlader videoen helt efter vores smag.

Så vi kan forlade vores videoer perfekt, den nye Telegram-videoredigeringsprogram giver os muligheden for zoom for at tegne på videoer.

På den anden side har Telegram også inkluderet i denne opdatering en serie af animerede klistermærker som vi kan føje til ethvert foto eller video. Vi kan således oprette sjove videoer eller animerede fotos, der bliver en GIF ved at sætte et animeret klistermærke på det.

GIF-forbedringer, fleksible mapper og nye animationer

Og taler om GIF-billeder, versionen 6.2 Telegram inkluderer forbedringer til GIF-panelet. Nu har den en nye højdepunkter og emoji-baserede faner dækker de mest populære følelser.

ny version af Telegram-panelet GIF

Også GIF-indlæsningstider er forbedret på panelet. Ved at holde en GIF nede, som vi ikke har sendt før, kan vi desuden gemme den i den nylige fane og bruge den hurtigere.

En anden nyhed er fleksible mapper. Nu kan vi holde enhver chat nede på listen over vores chats og tilføje den til en mappe, som vi har oprettet. Vi kan således få applikationen meget mere bestilt, hvis vi har mange chats, eller vi er i mange grupper.

Og hvis du er Android-brugere, Telegram 6.2 tilføje nogle temmelig seje ændringer. For eksempel sendes, redigeres og slettes meddelelser nu med nye animationer. Også videoafspiller er forbedret at gøre lange kommentarer og kontroller forsvinder hurtigt. På den anden side vil videoer på mindre end 30 sekunder automatisk sløjfe.

ny version af Telegram-cache

Cachehåndteringsgrænsefladen på Android er også blevet fornyet. Nu kan vi styre det rum, som Telegram besætter, på en meget mere visuel måde. Vi kan gøre det fra Indstillinger> Data og opbevaring> Opbevaring af brug.

Og dette er alle de nyheder, den seneste version af Telegram bringer. Som vi diskuterede, er opdateringen nu tilgængelig for alle brugere.

MODTAG VORES NYHEDSBREV
Abonner for at modtage de seneste teknologienheder i din postkasse. Vi sender dig en enkelt e-mail om dagen med resuméet af nyhedsoverskrifterne, tip, sammenligninger, anmeldelser, der er offentliggjort på vores websteder.
Service, der tilbydes af Mailchimp

# optinforms-form5-name-field {display: none;}

Andre nyheder om … opdatering, Telegram