Vivo X Flip vil modtage en Snapdragon-processor 8 Gene 1+

Bemærk: Følgende artikel vil hjælpe dig med: Vivo X Flip vil modtage en Snapdragon-processor 8 Gene 1+

Vivo X Flip er en foldbar smartphone, der vil debutere i 2023. Enheden gemmer stadig en masse hemmeligheder for os, men en delvis teknisk specifikation lækket til netværket. Vi ved, at der vil være en Snapdragon-processor under huset 8 Gene 1+. Lad os se hvad ellers Vivo X Flip kan tilbyde udstyrsmæssigt.

Vivo X Flip er en foldbar smartphone, der optræder i rygter for første gang. Nogle oplysninger om denne telefon er blevet indhentet af en kinesisk lækker kendt i fortiden, der gemmer sig under pseudonymet Digital Chat Station. Han hævder, at hjertet i enheden vil være SM8475-platformen.

SM8475-chippen er intet andet end Snapdragon 8 Gene 1+. Dette er ikke den seneste Qualcomm SoC til Android flagskibe, men tilbyder stadig en masse strøm. Dermed Vivo X Flip med hensyn til ydeevne vil ikke være en svag enhed. Desværre ved man meget lidt om ham i øjeblikket.

Specifikation Vivo X Flip indhyllet i mystik

Vivo X Flip har stadig mange hemmeligheder for os. Den tekniske specifikation af den foldede smartphone kendes ikke, og vi skal nok lære den at kende tættere på den officielle premiere. Indtil da står vi tilbage med spekulationer. Forvent, at det er en clamshell-enhed. På bagsiden af ​​huset vil der formentlig være et dobbelt kamera og en ekstra skærm. Vi bliver nødt til at vente lidt længere for flere detaljer.

Læs også: Bedste Gmail-tricks og tips

kilde

Relaterede Artikler

Back to top button