5  ansøgninger om let at kontakte dine ældste

I disse pandemidage er videoopkald skyrocket. Vi prøver alle at kommunikere mere med vores, fordi vi er fjernere end nogensinde fra dem. Den aktuelle situation har desuden sat ældre i centrum for alle ting. Vi kan ikke besøge dem, men vi kan kommunikere med dem når som helst takket være teknologi.

Takket være videoopkald under indeslutning vi har været i stand til at ledsage vores ældste Så de ikke føler sig så alene, vis dem til deres børnebørn (selvom det er gennem en skærm), og sørg for, at de altid er ved godt helbred. Nogle har haft vanskeligheder med at oprette forbindelse, eller vi har været nødt til at give dem nye enheder for at gøre alt mere behageligt for dem.

I dag vil vi tale med dig om op til fem ansøgninger De vil være dejlige for dig at nemt kontakte dine ældste.

1. WhatsApp

Vi kan ikke stoppe med at anbefale det, fordi det er det mest anvendte program som et instant messaging-værktøj. I et par dage tilbyder appen desuden en opkaldstjeneste til otte, så du kan få forbindelse til dine ældste hele familien på samme tid. Tjenesten er som bekendt helt gratis. Alt hvad du skal gøre er lær denne person at hente eller foretage videoopkald. Det er ikke kompliceret, men for en person, der ikke er bekendt med nye teknologier, kan det være lidt svært i starten.

Download WhatsApp til iOS og Android

2. Sikker 365

Et program, der giver dine ældre mulighed for at blive tilsluttet, er Safe 365. Det er et meget nemt værktøj at installere, som skal være på din mobil og den ældres. Det tjener til altid at have dem placeret og have dem beskyttet, selvom det er på afstand. Det inkluderer en GPS-lokalisering i realtid og giver mulighed for at foretage opkald, dele fotos og videoer. Der er et rum, der udelukkende er dedikeret til deres velbefindende, som du kan kontrollere, om de er glade, triste og i sidste ende, hvis de har brug for lidt opmuntring fra deres egne.

Download Safe 365 til iOS og Android

3. Ældrepleje

Lad os se et andet program, der vil være meget nyttigt at oprette forbindelse til din. Er om Ældrepleje, et værktøj, der gør det muligt for alle at blive tilsluttet. Det tilbyder lokaliseringsoplysninger, opmuntring og støtte til daglige rutiner, evnen til at dele følelser eller problemer, se familie og børnebørn og en SOS-mulighed, bare i tilfælde af at du har brug for medicinsk hjælp til enhver tid.

Download ældrepleje til Android

4. MessagEase

Hvis du ikke er bekendt med driften af smartphones eller tabletter, er det vigtigt, at du gør det let for dem. MessagEase er et program, der forstørrer telefonens karakterstørrelse betydeligt og derfor letter kommunikationen i høj grad. Det er optimeret til at være i stand til at bruge tastaturet med en eller to fingre, så de kan skrive roligt og uden at begå fejl hele tiden på grund af tyndheden i de sædvanlige tastaturer. Appen er perfekt til berøringsenheder.

Download MessagEase til iOS og Android

5. Phonotto

Og vi slutter med en applikation, som vi vil gøre livet lettere for vores ældre med. Dette er Phonotto, og det er et værktøj til forenkle telefonstarter, så ældre har direkte adgang til hovedfunktionerne i meddelelser, fotos og opkald. På denne måde vil det være meget lettere for dem at kontakte os, enten fordi de er nødt til at tale, modtage fotos af deres børnebørn eller læse en besked.

Download Phonotto til Android

MODTAG VORES NYHEDSBREV
Abonner for at modtage de seneste teknologienheder i din postkasse. Vi sender dig en enkelt e-mail om dagen med resuméet af nyhedsoverskrifterne, tip, sammenligninger, anmeldelser, der er offentliggjort på vores websteder.
Service, der tilbydes af Mailchimp

# optinforms-form5-name-field {display: none;}

Andre nyheder om … video, WhatsApp