Fortrolighedspolitik

Vores privatlivspolitik

Denne fortrolighedspolitik påvirker kun de personlige data, du giver os som bruger via webstedet (https://www.2f-cms.com), enten gennem følgende formularer eller gennem din brug af webstedet

Oplysninger, som vi har adgang til

I 2f-cms.com giver du muligvis personlige oplysninger, såsom dit navn eller din e-mail-adresse, når du sender en kommentar eller når du kontakter os. Du skal vide, at for at gøre dette bruger vi tjenester fra en tredjepart (Disqus), som kræver, at du identificerer dig selv via disqus, Facebook, Twitter eller Google +. Besøg http://help.disqus.com/customer/portal/topics/215159-terms-and-policies/articles for at få flere oplysninger om Disqus-betingelser. Under alle omstændigheder giver du os ved at indsende en kommentar eller anmodning tilladelse til at modtage og bruge dine personlige data til de nedenfor beskrevne formål. Under alle omstændigheder skal du være opmærksom på det, du sender og deler på Facebook, fordi indholdet måske er uden for din kontrol og vores.

Ved at bruge webstedet kan du desuden give personlige oplysninger. Du kan finde ud af mere om vores cookiepolitik.

Mål med databehandling.

Databidragene bruges udelukkende for at give dig mulighed for at sende kommentarer og svare på dine spørgsmål, kommentarer eller forslag.

Oplysninger, der er opnået fra brugen og browsing af webstedet, vil kun blive brugt til at udarbejde statistik, der i alle tilfælde distribuerer dataene, for at forbedre webstedet.

I tilfælde, hvor du er blevet tilbudt muligheden for at nægte at modtage kommerciel kommunikation fra Todotech20.com, og du ikke har gjort det, forstår vi, at du har givet os dit samtykke til at sende dem. Du kan fjerne det når som helst ved at kontakte os på [email protected]

Dine rettigheder

For at udøve dine rettigheder til adgang, afhjælpning, aflysning og / eller indsigelse, kontakt os på [email protected] Medtag en kopi af dit ID eller andet officielt dokument, så vi kan identificere dig.

Sprog

Denne fortrolighedspolitik styres af dens spanske version. Eksistensen af versioner af det samme på forskellige sprog reagerer kun for at lette dens forståelse for brugeren. I tilfælde af modsigelse vil den spanske version have forrang.

Tvivl og konsultationer.

For ethvert spørgsmål, spørgsmål eller forslag, skriv til [email protected]

Back to top button