Redmi K60 Pro vil være ligesom Xiaomi 13. Delvis specifikation lækker

Bemærk: Følgende artikel vil hjælpe dig med: Redmi K60 Pro vil være ligesom Xiaomi 13. Delvis specifikation lækker

Redmi K60 Pro er et flagskib, der i mange henseender skal matche Xiaomi 13. Det vidner den delvise tekniske specifikation af telefonen om. Det inkluderer Snapdragon-processoren 8 Gene 2LPPDR5X type RAM eller UFS knogler 4.0. Vi forventer lanceringen af ​​Redmi K60 Pro-smartphonen i første kvartal af 2023.

Redmi K60 Pro er det næste flagskib i det kinesiske mærke efter Xiaomi 13-serien, som vi så for et par dage siden. En delvis teknisk specifikation af telefonen er lækket ind i netværket, og den lover at være virkelig specifik. Nye rygter er dukket op på siderne af det sociale netværk Weibo. Lad os se, hvad vi finder ud af.

Redmi K60 Pro skal få samme processor som Xiaomi 13. Vi taler om SoC Snapdragon-systemet 8 Gene 2, som er den sidste Qualcomm-chip til Android-flagskibe. Det vil blive understøttet af hurtig LPDDR5X RAM. Men i tilfælde af dataplads vil disse være UFS-knogler 4.0.

Fuld teknisk specifikation af Redmi K60 Pro ukendt

Det er for tidligt at tale om de fulde tekniske specifikationer for Redmi K60 Pro-smartphonen. Telefonen rummer stadig mange hemmeligheder for os. Lad os også forvente en skærm lavet i AMOLED-teknologi med variabel opdateringshastighed. Der vil også være et batteri med understøttelse af meget hurtig opladning. Premieren er planlagt til første kvartal af 2023.

Læs også: De bedste Gmail-tip og tricks

kilde

Relaterede Artikler

Back to top button